19 januari 2009

Sura pengar att behöva slänga ut...

Jag behöver en ny dator och har precis hittat en som jag vill ha och som verkar vara bra för mig och till det jag ska änvända den till. Hmm, men frågan är om jag har råd med en dator just nu. Har inga pengar i madrassen precis...... Lönen kommer på fredag men det är sura pengar att lägga på en dator, 7 800 kr kostar pärlan jag vill ha sen skadar det inte att köpa en snygg väska till oxå för 600 kr. :-)

Nu är helgen förbi och det va attans vad det går snabbt. Kan inte tiden bara stanna en liten stund när det väl är helg?? M och jag va på bio i lördags, vi såg Zack and Miri make a porno. Gillar man sex-skämt är den superrolig annars varnar jag känsliga tittare. Hihihihihi.... I början av filmen undrade jag vad detta va för skit jag hade låtit mig gå på, men sen tog den sig riktigt bra. En väldigt bra låt spelades oxå, den heter Hold me up och gruppen Live gör den. http://www.youtube.com/watch?v=8bG1ZBaniv0 Lyssna och njut mina vänner! Ser man filmen förstår man varför den är så bra. :-)

Matchen i lördags va bra i 2 serier sen va de katastrof och väldigt dålig bowling från många. Usch!! Jag gjorde 873 och va matchbäst på det, men vad hjälper det när vi har 4 under 700???? Kom igen nu brudar så kör vi så det ryker resten av säsongen. På fredag drar vi till Mariestad, match på lördag kl 11 sen kl 16 i Borås. Ska bli roligt att åka iväg med tjejerna igen, det va väldigt länge sen. :-)

Söndagen va mysig.......nu är känslorna i magen för M. Men känner han som jag? Det är min stora fråga just nu. Jag pressar honom inte alls utan det får komma naturligt när det är dax för det. :-) På söndag ska M och jag till Nova på shoppingrunda. Båda behöver nya skor och jag behöver verkligen underkläder..........(för mkt information??? Skyll dig själv som läser...hihi) ;-)

Ikväll är det korpen halv sex, känner inte helt för det men vad gör man inte för sitt lag. =)

Ny kurs idag och den gamla ska resnas ut nu. Dax att lägga undan papper och böcker från svenska och engelska kursen för att göra plats för musik och matematik.

Ta hand om er mina vänner!
Kram/Jessica

Inga kommentarer: